Uncategorized

Chemarea Focului

Chemarea Focului

Dragi prieteni,

va invit sa petrecem impreuna un weekend de (re)descoperire de sine, in compania uneia dintre cele mai fidele si sincere oglinzi de care putem avea parte in aceasta viata: FOCUL .

Intelepciunea din toate timpurile ne reaminteste ca viata si lumea in toate aspectele lor sunt oglinzi ale interiorului nostru, atat intru frumusete, pasiune si bucurie, cat si intru acele locuri si sentimente in care ne e mai greu sa privim.

In acest weekend ne vom face disponibili intelepciunii, ghidarii si imbratisarii Bunicului Foc, folosind metode precum introspectia, calatoria samanica si ceremoniile focului pentru a descoperi in esenta fiintei noastre o parte din ceea ce Bunicul Foc ne daruieste, ne reaminteste, ne povatuieste.

In multe traditii mistice, caldura, puterea si lumina focului interior sunt asemanate sau identificate cu iubirea divina atotimbratisatoare si mistuitoare care transfigureaza si stralumineaza, dand sens vietii si calitate prezentei umane, aducand vindecare si aliniere la lumina interioara.

Astfel, din timpuri stravechi, intalnirea fata in fata cu focul si interactiunea ne-mediata cu el a fost in centrul a multe rituri de trecere si de initiere. Populatiile din multe zone ale lumii au si in zilele noastre ceremonii, festivaluri, ritualuri in care oamenii se regasesc si descopera pe ei insisi fata in fata cu Focul.

Miscarea moderna de Firewalking initiata in SUA de catre Tolly Burkan a adus intalnirea cu Focul si in zona de dezvoltare personala, NLP, bussiness etc., in contextul ideii de depasire a limitelor personale momentane si a credintelor limitative, de realizare a ceea ce initial pare imposibil de realizat. Milioane de oameni de peste tot din lume au beneficiat deja de aceasta abordare.

Totusi, dintre multele feluri in care putem incerca a intalni Focul, ceea ce va propun in acest weekend e o intalnire 1-la-1, fara „scuturile” autohipnozei sau transei.

Pregatiti-va pentru a va imbratisa din nou sinceritatea fata de sine, pasiunea, intuitia si bucuria de a trai.

Pentru mai multe detalii si experiente ale intalnirii personale cu Focul puteti accesa :

 https://aurelmocanu.ro/?p=190   un articol destul de lung de reflectii personale pe aceasta tema,

si

https://aurelmocanu.ro/?p=103 -o serie de testimoniale ale celor care au trecut prin aceasta experienta de neuitat.

Locatia este rezidentiala in Jud. Brasov si va fi comunicata celor inscrisi.

Programul : Vineri 18:00-22:00, sambata 10:00 – 22:00, duminica 10:00-13:00

Investitia voastra: 650 lei ( nu include cazarea si mesele, care costa 240 lei pe zi de persoana- pat in camera dubla + 3 mese ).

Relatii si inscrieri ( email, includeti info de contact ): aurelmocanu@yahoo.com