Uncategorized

Newsletter Transmutațional Ianuarie 2012

 

 

Newsletter transmutaţional ianuarie 2012

Suntem în perioada plină de entuziasm în care urăm bun venit Anului Nou şi mult anticipatului an 2012.

Înainte să citiţi în continuare articolul din această lună, acordaţi-vă un minut şi închideţi ochii. Imaginaţi-vă miile de oameni din toată lumea care au citit newsletterul transmutaţional în multe limbi şi care s-au focalizat împreună ca să trimită lumină de jur împrejurul planetei.

Respiraţi profund de câteva ori şi imaginaţi-vă cum respiraţi în şi prin inima voastră. Experimentaţi iubirea pe care o simţiţi faţă de viaţă. Viaţa este atât de preţioasă! Acum lăsaţi-vă inima să se umple cu iubire pentru toţi cei din comunitatea noastră globală, care ne dedicăm să fim o lumină în această lume şi să visăm întru fiinţare un vis frumos pentru întreaga viaţă. Radiaţi această lumină şi de asemenea absorbiţi lumina care se reflectă înapoi către voi. Respiraţi iubirea universală – inspiraţi-o şi expiraţi-o.

Atunci când simţiţi că aţi trimis iubire şi lumină către intreaga noastră comunitate globală şi către Pământul însuşi, deschideţi ochii şi citiţi în continuare.

Vă trimitem cu toţii cele mai bune urări de Anul Nou!! Inspiraţi profund şi simţiţi binecuvântările pe care vi le trimite cercul nostru.

Tradiţiile spirituale ne-au împărtăşit de mii de ani că viaţa este un vis. Aceste învăţături ne arată că lumea noastră exterioară este cu adevărat o proiecţie.

Neville ne spunea că întreaga lume suntem noi împinşi în afară. Această frază are o mare însemnătate pentru mine.

Lumea noastră este creată din forma gândurilor noastre. Reflectaţi la aceasta un minut. Expresia “formă-gând” înseamnă că gândurile noastre creează formă.

De la începutul acestei vieţi am înţeles cu adevărat că am fost născuţi ca să trăim ca spirite care au venit aici să manifeste forme, exact aşa cum creatorul/forţele creatoare ale universului manifestă acest Pământ extraordinar.

Într-adevăr, am venit aici să manifestăm bucurie, frumuseţe şi iubire. Am venit aici să învăţăm să fim o reflecţie a creatorului nostru.

Haideţi să întâmpinăm Anul Nou cu o lună în care reflectăm ce fel de forme-gând manifestăm ca formă în această lume.

Mulţi oameni îşi stabilesc obiective de Anul Nou pentru o diversitate de schimbări pe care vor să le vadă.

Haideţi să ne propunem ca obiectiv să vedem un viitor luminos şi să ne focalizăm pe gândurile necesare pentru manifestarea întru fiinţare a unui vis frumos pentru toată viaţa de pe Pământ.

Continuaţi să purtaţi o viziune pozitivă pentru lume. Reţineţi că acolo unde dăm energie, dăm viaţă.

Mențineţi cu perseverenţă viziunea unei lumi pline de pace, iubire, lumină, armonie şi abundenţă pentru toţi.

Continuaţi să vă folosiţi toate simţurile pentru a vedea, auzi, pipăi, miroşi şi gusta o astfel de lume, ca şi cum s-ar întâmpla chiar acum. Şi nu participaţi la această creaţie ca şi cum ar fi un film. Păşiţi în lume şi trăiţi-o! Daţi-i formă!

Trebuie să învăţăm să renunţăm la aşteptarea rezultatelor imediate şi la ce vedem la ştiri.

Suntem într-un proces de evoluţie şi acest proces ne cere tuturor să rămânem fideli visurilor noastre. Cred cu adevărat că mulţi dintre noi renunţăm prea uşor şi ne pierdem focalizarea atunci când nu obţinem rezultate imediate.

Pe măsură ce timpul se accelerează, rezultatele practicilor noastre se manifestă într-adevăr la o viteză exponenţială. Este foarte important să rămânem focalizaţi. Asta pentru că aşa de mulţi dintre noi vrem să visăm un vis frumos, dar ne surprindem alunecând în frică şi furie. Puterea energiei cu care ne hrănim frica şi furia întrece adeseori energia pe care o alocăm pentru frumuseţea şi iubirea pe care dorim să le manifestăm.

Acest moment este foarte puternic pentru învăţare. Ce aveţi de pierdut dacă alegeţi să renunţaţi la a vă mai hrăni coşmarul şi hotărâţi să vă focalizaţi pe un vis frumos şi luminos?

Cred că avem mult mai multe de pierdut dacă pur şi simplu renunţăm şi permitem fricii şi furiei noastre să ne conducă.

O parte din învăţarea din timpul acestui proces de evoluţie este să ne ridicăm gradul de conştienţă şi să devenim o fiinţă de lumină, iubire şi pace.

Da, suntem în plin proces, aşa că păstraţi-vă focalizarea!! Şi haideţi să ne susţinem unii pe alţii, unindu-ne inimile şi gândurile împreună pentru a rămâne focalizaţi pe un prezent şi un viitor strălucitor. Munca noastră individuală creşţe exponenţial atunci când lucrăm împreună.

Anul trecut v-am rugat de câteva ori să meditaţi sau să călătoriţi pentru a vă întâlni creatorul/forţele creatoare ale universului. Scopul acestei munci pe care am făcut-o împreună a fost să descoperiţi mai întâi cine v-a creat pe voi şi întreaga viaţă. Apoi, v-am rugat să experimentaţi dragostea universală care s-a manifestat prin crearea voastră şi realmente să absorbiţi acea dragoste în fiecare celulă a fiinţei voastre.

Aş dori să începem Anul Nou mergând mai departe cu această practică. Dacă nu aţi făcut acest exerciţiu înainte, vă rog să-l faceţi acum.

De îndată ce simţim iubirea universală care s-a manifestat prin crearea noastră, este timpul să experimentăm puterea care trăieşte în noi care este o reflecţie reală a creatorului nostru. Fiind cu adevărat născuţi din Dumnezeu, zeiţă, forţele creatoare ale universului, puterea universului, etc., noi înşine suntem acea putere.

A venit timpul să ne conectăm la acea putere spirituală şi s-o folosim pentru binele tuturor. Este important să ne reamintim că puterea reprezintă abilitatea de a transforma şi transmuta energiile. Iar atunci când experimentăm cu adevărat iubirea universală, ne vom folosi întotdeauna puterea ca să lucrăm în cooperare şi în 6colaborare cu viaţa însăşi şi nu vom abuza de ea pentru a câştiga putere asupra celorlalţi.

Mulţi dintre noi ne-am permis să ne poticnim în visul colectiv care este preocupat doar de lucrurile care se întâmplă pe plan material. Cu toate acestea, ştiu ce mulţi dintre noi năzuiesc să meargă la un nivel mai profund de semnificaţie al vieţii. Pentru că atunci când ne uităm doar la lumea materială, viaţa începe mai devreme sau mai târziu să-şi piardă sensul.

Dacă vrem să mergem într-o mai mare profunzime ca să ne angajăm în viaţă pe mai multe niveluri, trebuie să transcendem credinţele colective. Singura cale prin care putem face asta este prin intensificarea muncii noastre spirituale. Asta înseamnă să explorăm cine suntem cu adevărat, adică spiritul. Am făcut acest lucru prin munca noastră de transfigurare.

Un alt aspect este meditarea/călătoria la creator/forţele creatoare ale universului. Cereţi în această experienţă să vi se arate cine sunteţi cu adevărat, cereţi ca puterea spirituală care trăieşte în voi să fie folosită pentru binele întregii vieţi. Întrebaţi cum vă puteţi folosi potenţialul creator în acest moment pe planetă. Cereţi paşi simpli pe care puteţi să-i utilizaţi imediat.

Fie că meditaţi, fie că faceţi o călătorie şamanică formală, lăsaţi creatorul/forţele creatoare să vă ghideze. Veţi obţine informaţia necesară doar dacă vă permiteţi să vă afundaţi în interior la adâncimea spiritului vostru.

Atunci când sunteţi prinşi în visul şi credinţele colective şi începeţi să simţiţi durere şi suferinţă, puteţi oferi mulţumiri spiritului vostru interior pentru că vă despovărează de durerea şi suferinţa voastră. Puteţi să cedaţi durerea voastră spiritului vostru interior, care ştie cum să o transforme pe toată.

De asemenea, este important să continuăm munca pe care am făcut-o împreună atunci când priviţi cu ochii spiritului la evenimentele din viaţa voastră şi din lumea din jurul vostru. Puteţi să faceţi acest lucru printr-o meditaţie de experimentare a divinităţii din voi, apoi privind prin ochii spiritului la tot ce se întâmplă în viaţa voastră.

CD-ul meu “Shamanic Meditations” conţine deja un exerciţiu în care vă ghidez să priviţi lumea prin ochii spiritului. Aceia dintre voi care înţeleg engleza puteţi să primiţi mai multe îndrumări dacă ascultaţi meditaţia ghidată ţinută de mine.

De fapt, aveţi nevoie doar să vă formaţi o intenţie puternică şi clară prin care vă permiteţi să mergeţi la spiritul vostru interior şi să observaţi viaţa din perspectiva spiritului vostru divin.

Cu cât mai des ne putem afunda în acest nivel de conştienţă, cu atât mai mult ne putem elibera de visul colectiv şi de sistemele de credinţe limitatoare şi ne putem focaliza împreună să fim o forţă unită pentru transformare pozitivă în lume.

Mi-ar plăcea să vă sugerez o ceremonie de întâmpinare a Anului Nou.

Alegeţi o zi de la începutul lui ianuarie în care puteţi renunţa la lista tuturor lucrurilor pe care le aveţi de făcut. Decideţi-vă pentru o zi în care puteţi să petreceţi o durată semnificativă de timp pentru a împărtăşi iubirea şi aprecierea pentru viaţă.

Puteţi să faceţi o plimbare în natură şi/sau vă puteţi petrece ziua în meditaţie tăcută.

Fie în tăcere, fie ajutaţi de o muzică relaxantă şi de expansiune, trimiteţi raze de iubire universală către toate apele de pe Pământ. Experimentaţi-vă cu adevărat în lumina voastră divină şi radiaţi iubire. Apele din lume vor purta această iubire către Pământ şi toate formele de viaţă.

Focalizaţi-vă în fiecare zi pe radierea de iubire şi lumină către apele lumii. Împreună cu miile de oameni care fac acest lucru de jur împrejurul lumii, vom crea o mare vindecare. Împărtăşiţi această practică şi cu ceilalţi din comunitatea voastră locală şi din comunitatea voastră personală.

Apoi, de lună plină, care va fi pe 9 ianuarie, umpleţi un pahar cu apă şi lăsaţi-l aşa pe tot parcursul zilei. Apa va continua să colecteze şi să absoarbă toate binecuvăntările împărtăşite de comunitatea noastră globală.

La sfârşitul zilei beţi această apă şi absorbiţi complet iubirea şi lumina apei şi binecuvântările împărtăşite de noi toţi.

Ne vom continua munca pe 9 ianuarie, de lună plină, radiind lumină prin ţesătura de lumină care conectează toate fiinţele vii de pe acest Pământ. Haideţi să oferim mulţumiri spiritului care trăieşte în toate lucrurile şi să îmbrăţişăm totul cu iubire universală.

Dacă citiţi newsletterul transmutaţional pentru prima oară, vă rog să citiţi “Crearea unei ţesături umane din lumină” de pe acest site ca să vedeţi instrucţiunile pentru ceremoniile noastre lunare.

Vă urez tuturor un an plin de lumină, iubire şi de aventuri profunde şi semnificative!

Un An Nou fericit!

Anunţuri:

NOU CURS ONLINE CU SOUNDS TRUE:
PUTEREA INTENŢIEI FOCALIZATE

În urmă cu câţiva ani am predat un curs intitulat “Lucrul în comunitate”. Participanţii s-au întâlnit la un atelier de patru zile şi s-au concentrat pe materialul despre care am scris în newsletterul transmutaţional. Ne-am focalizat pe falul în care ne putem folosi gândurile şi cuvintele ca să ne schimbăm vieţile personale şi să fim în slujba întregii vieţi de pe planetă. Am învăţat cum să visăm întru fiinţare lumea în care dorim să trăim. De asemenea, ne-am uitat şi la felul în care putem practica recunoştinţa, binecuvântarea şi transfigugurarea ca să ne susţinem vieţile personale şi comunitatea pe care am creat-o.

Apoi, vreme de doi ani, am ţinut teleconferinţe periodice prin care am predat şi am condus practici spirituale. Am creat un grup yahoo prin care să ne împărtăşim experienţele avute cu această muncă incredibilă pentru ceilalţi şi pentru noi înşine.


În această lună de ianuarie încep un curs online de şase luni care va fi bazat pe cursul “Lucrul în comunitate”. În fiecare lună voi ţine o lecţie online în care voi oferi învăţături pe baza acestui material şi în care voi conduce practicile spirituale pentru a ajuta la ancorarea acestei munci.

Va exista şi un forum la care voi participa, și în care vom putea să împărtăşim experienţele avute pe măsură ce ne continuăm practica.

Intenţia va fi să folosim practicile spirituale ca să ne ajutăm pe noi înşine, dar şi să ne angajăm sa radiem lumină şi să trimitem binecuvântări către toţi de la curs. Pe parcursul celor şăse luni vom continua să împărtăşim cu toţii acest forum online creat de Sounds True.

În cadrul acestui curs online vom crea o comunitate virtuală dedicată creării peisajului interior necesar pentru a avea rezultate solide în lumea exterioară. Vom învăţa să ne concentrăm gândurile şi cuvintele pentru a putea atinge scopul urmărit. Vom lucra împreună susţinându-se complet unul pe celălalt, pentru ca obiectivele fiecărei persoane să fie întâmpinate de energia exponenţială a grupului.

http://www.soundstrue.com/shop/The-Power-of-Focused-Intent/3799.productdetails?utm_source=sandra-ingerman&utm_medium=partner-link&utm_campaign=sandra-ingerman_jan-2012_power-of-focused-intent

Vreau să vă spun despre o carte fabuloasă pe care puteţi s-o încercaţi. Este o carte minunată de citit la începutul Anului Nou.Renna Shesso a scris o carte fabuloasă intitulată A Magical Tour of the Night Sky. O ştiu pe Renna de 17 ani şi este o practicantă şi o învăţătoare minunată cu o înţelepciune atât de profundă. Ea este, de asemenea, o povestitoare grozavă.

A Magical Tour of the Night Sky de Renna Shesso (Weiser, 978-157863-4-958, $19.95) uneşte astronomia şi astrologia într-un ghid spiritual pentru observarea stelelor şi pentru re-fermecarea cerurilor. Pe lângă o selecţie bogată de mitologie stelară, ea oferă instrucţiuni pas cu pas pentru localizarea şi recunoaşterea stelelor, constelaţiilor şi planetelor. Văzute prin ochii de practicantă şamanică ai lui Shesso, multe dintre aceste povestiri sunt în sine profund şamanice, cu shapeshifteri, magicieni, zeiţe care se învărt, psihopompi şi animale celeste miraculoase. Fiecare capitol este însoţit de exerciţii practice de conectare la energiile cerului şi ale planetelor.

Cartea poate fi comandată prin Weiser Books http://redwheelweiser.com/ şi Amazon şi poate din magazinele locale cu cărţi de metafizică.

© Sandra Ingerman.

Traducerea în limba Română: Aurel N.A. Mocanu ( www.aurelmocanu.ro )