Uncategorized

Newsletter Transmutațional Februarie 2012

 

Newsletter Transmutațional februarie 2012

Sper că aţi participat la ceremonia pe care am efectuat-o în luna ianuarie pentru a trimite binecuvântările noastre tuturor apelor din lume şi pentru a absorbi binecuvântări pentru anul următor, în timp ce ați băut un pahar de apă în ziua de lună plină. Știu că eu m-am simțit minunat și energizată!

Ne dorim cu toții să vedem schimbări pozitive în vieţile noastre şi pentru planetă şi vrem să vedem aceste schimbări chiar acum! Aceasta este vocea ego-ului. Dar, atâta vreme cât suntem cu toții într-o călătorie spirituală, egoul s-ar putea să nu obţină ceea ce doreşte, în forma pe care o doreşte, şi în intervalul de timp dorit.

Dacă luăm exemplul călătoriei cu un tren către o nouă gară, dacă luăm toate vechile noastre gunoaie cu noi în tren, atunci tot acest gunoi vechi va fi și el acolo când vom coborâ în noua stație.

Cheia este să fim prezenți cu ceea ce este acum. În ultimele luni ale lui 2011 am scris destul de pe larg despre puterea iubirii universale şi necesitatea de a aduce iubirea necondiţionată în lume.

Nu există nici o modalitate pentru noi de a fi vase ale iubirii universale şi necondiţionate dacă nu ne iubim pe noi înșine. Pur și simplu nu se va întâmpla. Şi, pentru a continua cu lucrarea din cartea Leac pentru Pământ, trebuie să fim iubire pentru a vedea iubirea manifestându-se în lume.

Dacă noi nu ne putem iubi şi ierta pe noi înşine pentru acţiunile şi comportamentele noastre din trecut, atunci vom căra toate vechile poveri cu noi în viitor. Şi toate aceste poveri vechi, judecăţile, lipsa de iubire, sunt cele care crează problemele actuale. Dacă noi nu le vindecăm, atunci le ducem în viitor, şi nimic nu se schimbă .

E necesar să învăţăm cum să aducem în viețile noastre iubirea universală şi necondiţionată pentru noi înşine. Suntem atât de învățaţi a da şi iar a da. Şi totuşi, ştim din cercetarea medicală şi psihologică, faptul că tendinţa de a dărui excesiv provoacă boli fizice.

În această lună îndreptați-vă atenţia spre voi înșivă! Găsiți timp pentru voi înșivă în fiecare dimineață la trezire sau în fiecare seară, înainte de a merge la culcare. Puneți niște muzică pe care vă place să o ascultați. Puneți-vă mâinile pe inimă. Conectați-vă cu spiritul divin interior, care
este iubirea pură universală şi lumină. Să lăsăm iubirea să pulseze prin fiecare celulă a ființei noastre.

Pe când eliberăm tot ce e vechi și ce trebuie să fie vindecat în spiritul iubirii şi luminii, începem să avem libertatea de a crea ceva nou pentru viitor. În caz contrar, vom continua crearea cercului vicios din care încercăm din greu să ne eliberăm.

În călătoriile şi meditațiile pe care le-am făcut pe tema obiectivelor mele personale pentru 2012, am tot regăsit dorința de a merge mai adânc în înţelepciunea mea spirituală si de a mă trezi din transa colectivă.

De când eram copil am știut că noi, ca oameni, avem mult mai mult potenţial decât reușim să folosim. Şi, în fiecare an ce trece mă simt frustrată de o anumită lipsă de mişcare. Au fost o mulţime de schimbări pozitive şi de schimbări în conștiință. Şi sunt prezentă, apreciez cât de mult au crescut si au evoluat oamenii. Cu toate acestea, deasemenea ştim că folosim atât de puţin din creierul nostru. Suntem încă adormiți în multe domenii!

Ne-am născut cu un model interior pentru a trăi o viaţă sănătoasă şi plină de sens. Dar, aşa cum ne-am deconectat de la trăirea în armonie cu natura şi de la propria noastră înţelepciune spirituală profundă, ne-am deconectat și de la planul nostru.

Toate schimbările încep cu stabilirea unei intenţii. Pentru a vă trezi, este important să vă re- stabiliți această intenţie. O parte din această intenţie trebuie să fie în legătură cu reconectarea cu natura, întrucât noi suntem una cu natura. E necesar să ne re-stabilim intenția de a ne conecta cu înţelepciunea noastră spirituală profundă. Avem nevoie să re-stabilim o intenţie de a trezi din transa colectivă. Acest lucru înseamnă că trebuie să ne uităm la modurile în care continuăm să ne distragem atenţia de la conectarea cu cunoaşterea noastră interioară.

Am fost toţii programați să avem un potenţial spiritual creativ enorm. Dar, aşa cum ne-am deconectat de la propria noastră programare interioară şi în loc de aceasta am intrat în legătură cu programarea colectivă externă de masă, stăm în această transă şi să uităm de ceea ce suntem capabili. Există dimensiuni ale realitătii pe care nu le vedem doar pentru că suntem prea adormiţi ca să fim conştienţi de frecvenţele şi energiile mai înalte din noi şi din jurul nostru.

Suntem adormiți față de inteligența mai mare din natura însăşi.

Este timpul să ne trezim la ceea ce ne-am născut știind. Prin luarea acestui angajament, este alimentată pasiunea creatoare din noi, oferindu-ne o nouă energie pentru a merge mai departe în viață.

 

Luna Plină este pe 7 februarie. Să ne stabilim împreună intenţia de a se trezi din transa colectivă. Concentraţi-vă pe lumina spirituală şi să ne alăturăm comunităţii noastre care radiază lumină, ca să continuăm să ţesem o reţea de lumină în interiorul pământului şi pe întreaga planetă.

Să ţinem în această lumină comunitatea noastră, pentru a ajuta la vindecarea celor aflați în nevoie. Amintiţi-vă de puterea exponenţială a lucrului în comunitate. Pe când menținem împreună intenţia, puterea muncii noastre se înmulţeşte. Visați încă o dată potenţialul nelimitat cu care am venit aici ca ființe umane şi haideți să ne sprijinim reciproc în manifestarea potențialului nostru împreună.

Iată un citat din John Muir care să ne inspire în această lună:

 

“Când cineva trage de un singur lucru din natură, el găsește că acel lucru este ataşat la întreg restul lumii.”

 

Anunţuri:

Sunt încântată să vă anunţ că acum avem și traducere în limba maghiară pentru Newsletterul Transmutațional. Katalin Abrudan s-a oferit cu generozitate să facă traducerea. Haideţi să ne unim inimile împreună şi să trimitem binecuvântari către Katalin pentru că ne ajută să ne extindem cercul.

 

Sylvia Edwards, webmaster-ul site-urilor mele, a lucrat de mai mulţi ani în parteneriat cu tărâmul Angelic pentru a găsi și aduce un mod simplu de a schimba vibraţia cuiva, folosind frecvenţele culorilor, modelelor geometrice şi simbolurilor. Pe măsură ce omenirea progresează în conştiinţă, ea primește următorul nivel discuri Spirals of Life ( Spiralele Vieții), – Seria Homo-luminous.

Mișcându-ne în următorul nivel evolutiv pentru umanitate, Homo-luminos, există o înţelegere profundă la nivel de suflet, a faptului că lucrurile esențiale nu trebuie niciodată să ajungă la noi cu luptă și strădanie și greutate, deoarece este dreptul nostru divin acela de a le avea întotdeauna furnizate – hrană, adăpost şi îmbrăcăminte, bani, transport, siguranţă în toate, şi remedii pentru sănătate.

Cele mai multe persoane privesc la ceea ce au ca la o realizare a lor. În realitate, realizările sunt gândurile şi credinţele care au creat ceea ce ei au. În stadiul Homo-luminos, veți deveni maeștri ai gândurilor voastre și, prin urmare, realizările vi se vor multiplica nelimitat.

Pictate în conformitate cu specificaţiile primite din tărâmul Angelic şi apoi reproduse, cărțile din acest set mută o persoană dincolo de ceea ce a fost realitatea sa, în care aceasta doar obţinerea şi menţinea aceste lucruri esenţiale, în acea înţelegere mai mare, mai profundă, mai largă, atotcuprinzătoare şi în parteneriatul cu puterea creativă.

Îmi place mult să folosesc acest set de cărți!
Puteţi cumpăra aceste instrumente avansate pentru munca personală, vizitând site-ul Sylviei, www.collectivelight.com/homoluminous.html .

În plus faţă de seria Homo-luminous, Sylvia continuă să adauge noi modele pentru a ne ajuta să ieșim din vechile tipare care nu ne mai servesc și să ne mișcăm
spre o viaţă de libertate şi bucurie. Le puteţi găsi și pe acestea la adresa de web www.collectivelight.com/itemsforpurchase.html .

Aproape întregul meu calendar de workshopuri pe 2012 este acum pe pagina de start a acestui site. Vă rog să aruncaţi o privire la secţiunea training și anunțuri.

Recent am adăugat:

Un nou webinar pentru cititorii Newsletterului Transmutațional. Vă rog să citiţi mai departe descrierea completă de mai jos. Acest webinar va începe în aprilie şi sunt foarte încântată să fiu capabilă să mă conectez cu aceia dintre voi care sunt interesaţi de aprofundarea muncii voastre spirituale!

Experimentarea călătoriei șamanice, 20-21 august. Acesta este un workshop de două zile, pe care îl voi preda înainte de Festivalul Wake Up sponsorizat de Sounds True în Estes Park, Colorado.

Un Training de cinci zile de Recuperarea Sufletului este programat pentru 12-17 august, în Santa Fe, New Mexico, la Retreatul şi Centrul de conferinţe Sunrise Springs. Am programat acest wprkshop pentru a avea loc chiar înainte de Indian Market din Santa Fe. Indian Market va avea loc în zilele de 18-19 august și este evenimentul cu cel mai mare public din Santa Fe. Nativii de peste tot din Statele Unite vin să expună şi să vândă produsele lor. Şi oamenii vin din
toate colțurile lumii pentru a participa. Este un eveniment de week-end minunat!

 

Singurul workshop pe care încă nu l-am programat pentru 2012 este Leac pentru Pamânt și vindecare cu lumina spirituală. Lucrez la programarea acestui minunat workshop, şi vă voi anunța unde şi când am decis să-l țin.

 

NOU CURS ON-LINE:

APROFUNDÂND PRACTICA NOASTRĂ CU METODA DIN CARTEA LEAC PENTRU PAMÂNT

Am scris Newsletterul Transmutațional din 1998, şi sunt hotărâtă să continui scrierea acestui articol lunar. Primesc mult feedback de la cititori din întreaga lume, care îmi scriu că acest newsletter le aduce lunar inspiraţia care îi ajută să rămână concentrați asupra activitații de a fi aducători de schimbări pozitive în lume. Şi avem peste 7.000 de oameni din întreaga lume care s-au înscris la Newsletterul Transmutațional, pentru a-l primi direct în inbox-lor în fiecare lună.

Lecţiile noastre ca oameni sunt în creştere exponenţială şi, pe măsură ce curgerea timpului se accelerează, uneori avem nevoie de memento-uri mai multe despre cum putem rămâneconcentrați şi pe cale cu munca noastră spirituală. Am decis să creez o noua experiență online, în care voi vorbi despre materialul pe care l-am scris, astfel încât să putem aprofunda împreună munca noastră spirituală.

Când am scris cartea Leac pentru Pamânt, am cercetat învăţăturile spirituale care vorbeau de vindecări miraculoase. Şi, pe măsură ce îmi continui cercetarea pe această temă, îmi tot este reamintit că subiectul despre care am scris deţine chei despre care noi, oamenii, am primit învățături vreme de mii de ani de la atât de multe tradiții spirituale. Noi doar trebuie să rămânem
concentrați asupra muncii noastre spirituale pentru a crea schimbări pozitive.

Cursul va dura timp de câte o oră la fiecare două luni, cu începere din aprilie 2012. Cursul va avea loc duminica, la ora 11 AM (MST). În acest fel, oamenii din alte ţări vor putea viziona şi / sau asculta în direct ceea ce spun.

Fiecare sesiune va cuprinde:
-O învăţătură mai profundă din Newsletterul Transmutațional.
-O prelegere despre o învăţătură din cartea mea Leac pentru Pamânt sau din Cum să înflorim în vremuri ale schimbării.
-Voi conduce o practică pentru noi toţi împreună.
-Vă voi sugera, de asemenea, o ceremonie de grup pentru a lucra cu ea, după apel. În acest fel, ne putem concentra împreună asupra unui loc de pe planetă sau asupra unei probleme ori situaţii care necesită atenţia noastră.

Acest curs este conceput pentru cititorii Newsletterului Transmutațional. Vreau să vă inspir să continuați practicile spirituale despre care continui să scriu, indiferent de ceea ce se întâmplă în lumea exterioară.

Pentru fiecare sesiune, mă voi concentra asupra momentului curent / schimbărilor curente / valurilor pe care le călărim împreună. Voi pune accentul pe lucrul cu problemele de mediu şi cele planetare.

Datele sunt: Duminica:
01 aprilie
17 iunie
05 august
14 octombrie
23 decembrie
06 ianuarie (2013)

Ora acestor sesiuni online este 11 a.m. MST .
Cost: 100 $ pentru toate cele 6 sesiuni. Dacă doriţi doar să vă înscrieți pentru fiecare sesiune individual, prețul per sesiune este $ 20.

Persoană de contact: Karen Furr
Adresa de e-mail: karen@healingearth.org
Înscrieri : http://healingearth.homestead.com/Pages/MFTE/MFTE.html

Din nou, vă rog să vizitați pagina de traininguri şi anunţuri pentru detalii cu privire la întregul meu program pe 2012.

În ianuarie, Huffington Post mi-a postat două articole de blog:

-“Cum să găsim libertatea interioară”. Această postare vine dintr-un mai vechi Newsletter
Transmutațional, dar mesajul este încă puternic şi relevant. Pentru a citi blog-ul vă rog să vizitaţi:
http://huffingtonpost.com-sandra-ingerman/inner-freedom_b_1172663.html

-“Cum să folosim puterea cuvintelor ca binecuvântări”

Pentru a citi această postare vă rog să vizitați:
http://huffingtonpost.com/sandra-ingerman/conscious-communication_b_1209244.html

 

 

 

© Sandra Ingerman.

Traducerea în limba Română: Aurel N.A. Mocanu ( www.aurelmocanu.ro  )