Uncategorized

Introducere în vindecarea şamanică

Vă invităm cu drag să participați la un

Workshop de introducere în vindecarea șamanică,

în București, 24-25-26 februarie,

cu Aurel N. A. Mocanu

https://aurelmocanu.ro/

 

În acest workshop vom începe explorarea personală a universului şamanului, învățând să practicăm călătoria şamanică şi implicându-ne activ în lărgirea graniţelor percepţiei noastre de sine. Lumea spiritului se afla la o bătaie de tobă, la o bătaie de inimă depărtare/apropiere , în noi înşine şi peste tot în jurul nostru.

Vindecarea şamanică este un corp de practici care de zeci de mii de ani îşi dovedeşte profunzimea și eficienţa în a aduce alinare şi sfat înțelept.

În acest weekend vom explora practici de deschidere a conștiinței cu ajutorul tobei, vom învăța călătoria șamanică clasică, vom explora practici de divinaţie şamanică atât de început cât şi mai avansate, practici de diagnosticare a stării fizice şi “citire” a câmpurilor emoţionale, precum şi practici de început în vindecare şi recuperarea sufletului.

Vom explora legăturile cu ghizii noştri spirituali şi cu animalele noastre de putere şi ceea ce au ei/ele să ne spună.

În a treia zi de workshop ( duminică ) ne vom implica în explorarea luminii interioare şi în practicile alchimice de transmutare în lumină şi iubire a toxinelor noastre spirituale. Vom explora rănile noastre sufleteşti şi modul în care ele sunt cu adevărat porţi către puterea noastră şi către darurile noastre. Conştientizarea şi asumarea responsabilităţii merg mână în mână cu păşirea în propria noastra putere, cu strălucirea Luminii Divine interioare.

Participarea la acest seminar vă asigură nivelul de experiență necesar pentru a participa la seminariile post-introductive, mai avansate, pe care le organizăm. Detalii despre alte programe şi workshopuri ( Vision Quest , Plant Spirit Medicine , Soul Retrieval , Practitioner Programme , Extraction Medicine etc ) puteti accesa la adresa http://seminariideshamanism.blogspot.com/

Mărturii și experiențe ale participantțlor la seminariile introductive organizate de noi puteți citi la adresa de web următoare : http://www.nierika.ro/blog/?p=60 .

Mai multe despre trainer puteți citi la adresa de web: https://aurelmocanu.ro/?page_id=2

Program : Workshopul Începe vineri seara de la ora 18 până la 21:30, continuă sâmbătă şi duminică intre orele 10:00-18:00, cu pauză de prânz şi pauze de confort .

Costul participarii : 400 lei

 Participarea nu este condiţionată de vreo experienţă prealabilă.

 Pentru a primi formularul de înscriere, relații și detalii scrieți email la aurelmocanu@yahoo.com